5. September aften.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/09/2023
18:45 - 22:00

Lokation
Monumentet Åbulevarden

Kategori


Vi mødes ved Fyrtårnet og tager flaget ned. Derefter kører vi på hjemmeværnscentret Ove Jensensallé 33, hvor der vil være foredrag.

Foredrag:

Med afsæt i bogen BLIND MED ET BRAG er der fokus på, hvordan vi opnår et godt liv. Her tager Simon Bendfeldt os med på sin rejse fra en udsendelse til Balkan som dansk FN-soldat og videre over en landmineulykke i Danmark til sit nuværende virke som coach. I dag har han et særligt skarpt blik på mennesker, der er ramt af livets barskere sider.

Simon Bendfeldts udsendelse som soldat og senere mineulykke rejste en række eksistentielle spørgsmål, som han siden har søgt svar på. Under foredraget stiller han skarpt på, hvad der giver livet mening og fylde. Ikke bare for ham som blind, men for os alle. En af pointerne er, at vi skal se ud og kæmpe for noget, der er større end os selv.

“Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik”.

Formen på foredraget er ligefrem med god mulighed for indsigt og refleksion. Der vil ligeledes løbende være mulighed for dialog.

Simon Bendfeldt, f. 1975.

Simon har en kandidatgrad i historie og filosofi. Han er uddannet coach hos flere organisationer og har tusinder af coachinger bag sig igennem sit professionelle virke. Særligt har Simon fokus på mennesker, der er ramt af livets barskere sider. Han hjælper desuden organisationer med at håndtere forandringer, styrke samarbejde og reducere stress.

Bogen kan købes med eventuel signering til foredraget til kr. 150,-.

Følgende har tilmeldt sig Samlet antal tilmeldte: 0